TASTING OF ELEGANCE & LUXURY


 
 

TASTING OF ELEGANCE & LUXURY 

De eerstvolgende tasting zal plaats vinden bij Het Bosch Waterfront in Amsterdam.
U kunt uw reservering maken via Het Bosch Waterfront, Amsterdam - Diner  tel: +31 (0)20 6445800
info@disdonc.nl of de link hieronder
Voor reservering bij Het Bosch waterfront "The Party" : Klik hier

 Met vriendelijke groet, Jaqueline Smit - Dis Donc, Duncan van Hof - Persian Caviar, Ferry van Houten - Restaurant Het Bosch.

BATTLE OF THE CHEFS 
Met als doel ‘champagne en kaviaar‘ een wat meer trendy imago te geven organiseren Dis Donc en Persian Caviar samen een aantal bijzondere lunches en diners.
Naast een vlotte update over champagne en een stoere masterclass over kaviaar. Heb je een zeer mooie avond met vier hele mooie champagne/ spijs combinaties.
Daarna gaan de chefs van de deelnemende restaurants los met hún versie van een perfect gerecht met kaviaar bij een champagne.
Dat wordt een echte ‘battle of the chefs‘, want op 7 oktober wordt bij restaurant Het Bosch Waterfront het allermooiste champagne-kaviaargerecht gekozen.
De winnaar wordt gekozen door een publieks- en een professionele jury.

DATUM EN LOCATIE
07 - 10  Het Bosch Waterfront, Amsterdam - Diner  4 gangen € 125,00

Tijdens dit Elegance & Luxury diner mag u het volgende verwachten:
- Ontvangst met een glas Champagne Hubert Paulet cuvée Danny van Houten. De huischampagne
- Teaser van kaviaar samen met champagne.
-  4 gangen diner van de chef. Inclusief champagne arrangement.
Iedere gang word gecomplimenteerd met kaviaar.
- koffie/thee met iets zoets.


REACTIES RESTAURANT CUCINA DEL MONDO:


REACTIES RESTAURANT LAKES BAR & KITCHEN:
- Expressiviteit ten top. Het spat er vanaf. Zowel uit het glas als het gerecht. Ze versterken elkaar en complimenteren elkaar in smaak en textuur. Een goude combinatie voor wie van smaak houdt.- H Bollen
- Compliment voor de chef! Ik vond alles heel lekker. Alle champagne was lekker.- M. R
- Combinatie van alle gerechten was fantastisch! Zowiezo alle gerechten waren een feestje! Tot het laatste bloemetje/ blaadje/ sprietje was eetbaar en heerlijk! de wilde zeebaars, voortreffelijk - mr. S
- De combinatie van de prachtige kaviaar met de bite van de vis en de bijzondere Louis Casters champagne maakt het een bijzonder geheel. - H. v d H.
- Vond alles een belevenis. Was een hele leuke middag. - F. V
- De verrassende combi van het ijs met de kaviaar en de fruitige champagne was gewoon voortreffelijk- O.v K.


Links:
Persian Caviaar
Met dank aan:
Annewies.nl
Astrids Taste
Wijndummy
Lakes Bar & Kitchen, Hilversum - Lunch tel: +31(0)35 5779996  Lakes.nl 
Restaurant Cucina del Mondo, Heerlen - Diner tel: +31 (0)455 714241