GASTRONOMIEBEURS 2015 en 2014


 
 

GASTRONOMIEBEURS 2015 en 2014

2014 was een geweldige beurs vandaar dat Dis donc ook dit jaar weer zal schitteren op deze culinairevakbeurs.
Vorig jaar kon u tijdens de Gastronomiebeurs de champagnes van Dis donc bij verschillende evenementen in de Jaarbeurs vinden.
Harold Hamersma heeft in de Blueroom voor Sopexa de wijnproeverij "wijnen in stijl" geven.
De champagne dosage Zéro van Vincent Couche is hier worden geschonken.

Ook de gehele nationale en internationale pers is verwelkomt met een heerlijk glas champagne van Hubert Paulet. Tevens mochten wij Albert Adriá en zijn gevolg verwelkomen met deze geweldige champagne.

Tevens heeft iedere master-chef als bedankje voor zijn workshop een mooie fles champagne aangeboden gekregen van uit de organisatie van Gastronomie.
Dit champagne cadeau is een heus meesterwerk en is beschildert door Rob van Trier. Ieder cadeau is een unicum en is genummert en gesigneerd.

U kunt dus genieten de zelfde champagne als Albert Adrià, Han Ting, Christophe Smitt, Lucas Rive, Ferry van Houten, etc, etc.

2015 Dit jaar geven wij in samenwerking met Gert Blom van restaurant Amarone een kookworkshop. Dinsdag om 13:00 bij het kookpodium.
Tevens geeft Dis donc op beide dagen samen met chocolatier Huize Geers een workshop "chocolate & champagne pairing". aanvang 14:00u
Ook de gehele nationale en internationale pers zal weer worden verwelkomt met een heerlijk glas champagne Dhondt-Grellet. Tevens zal Massimo Bottura en zijn gevolg  worden verwelkomt met deze geweldige champagne.

KLIK HIER om naar de site van Gastronomie te gaan en het programma te ontdekken