HORECA


 
 

VAN APÈRITIEF TOT HET DESSERT een champagne is een geweldige begeleider voor iedere gang van het menu. 

Dis Donc is voor u de specialist op het gebied van gastonomisch inzetbare champagnes van onafhankelijke wijnbouwers.
Wij adviseren u graag over de seizoensgebonden keuzes voor de wijnkaart in combinatie met het menu.

De nationale en internationale pers heeft veel te melden over de champagnes van Dis Donc. Klik hier om naar deze pagina te gaan
Ontdek met welke gerenomeerde restaurants Dis Donc al samenwerkt. Klik hier voor onze "partners in wine"

Voor de aanvraag van informatie mag u een email sturen naar info@disdonc.nl 
Voor een persoonlijk advies of afspraak mag u contact opnemen met Jaqueline Smit. 
telefoonnummer 06-24922996

NAJAARSPROEVERIJ OKTOBER 2017
Exclusieve champagne proeverij voor iedere vinoloog, chef, gastheer/ gastvrouw en sommelier.
Ontdek hoe gastonomisch inzetbaar champagne kan zijn. 
U kunt 25 verschillende champagnes proeven van 6 Champagnehuizen. Toegang is op vertoon van uitnodiging.
Pouillon | Hubert Paulet | Vincent Couche | Dhondt-Grellet | Louis Casters | Copinet

Aansluitend aan de proeverij kunt u aanschuiven aan een inspirerenden 3 gangen lunch. Hier ontdekt u de spannende spijs combinaties die u kunt maken met champagne. 
Prijs per couvert € 60,- inclusief bob- champagne arrangement. 
Naast de door ons gepresenteerde combinatie kunt u ook een mix & match maken met de openstaande proefflessen van de proeverij.
Zo kunt u uw eigen creativiteit meteen testen.

Wenst u alleen bij de champagne proeverij aanwezig te zijn. Dan zijn de kosten € 15,- (deze vervalt bij plaatsing van de bestelling)
Aanmelden: via mail of telefoon.
Dis Donc Champagne | Najaarsproeverij@disdonc.nl 
T: +31 (0)6-24922996