HORECA


 
 

VAN APÈRITIEF TOT HET DESSERT een champagne is een geweldige begeleider voor iedere gang van het menu. 

Dis Donc is voor u de specialist op het gebied van gastonomisch inzetbare champagnes van onafhankelijke wijnbouwers.
Wij adviseren u graag over de seizoensgebonden keuzes voor de wijnkaart in combinatie met het menu.
Geheel passend geadviseerd bij uw stijl keuken en identiteit van uw restaurant.

De nationale en internationale pers heeft veel te melden over de champagnes van Dis Donc. 
De revieuws zijn o.a. te vinden in de Gault Millau. 
Voor de aanvraag van informatie kunt u een email sturen naar info@disdonc.nl 

Voor een persoonlijk advies of liever een afspraak. Dan kunt u contact opnemen met Jaqueline Smit. 
Telefoonnummer 06-24922996

De vertegenwoordigde champagne domaines van Dis Donc zijn.
Fabrice Pouillon | Hubert Paulet | Vincent Couche | Louis Casters | Marie Copinet | H. Blin | Flavien Nowack | Guillaume Sergent| Perseval-Farge | Maxime Blin | Solemme