CHAMPAGNELUNCH BIJ RESTAURANT AMARONE 22-02-2016


 
 

CHAMPAGNELUNCH BIJ RESTAURANT AMARONE 22-02-2016
U kon 20 verschillende champagnes proeven van 5 Champagnehuizen. Toegang was enkel op vertoon van uitnodiging.
Aansluitend aan de proeverij was het aanschuiven aan een inspirerenden 3 gangen lunch. Hier ontdekte u de spannende spijs combinaties die u kunt maken met champagne. 
Naast de door ons gepresenteerde combinatie kon u ook een mix and match maken met de openstaande proefflessen van de proeverij. Zo kon u uw eigen creativiteit meteen testen.
Van aperitief tot en met het dessert kon u genieten van een heerlijk glas champagne. In samenwerking met Restaurant Amarone organiseerde Dis Donc voor de 3e keer een champagnelunch.

Maikel Grinsheumer en José Smit schonken champagnes van Hubert Paulet, R. Pouillon, Vincent Couche, Dhond-Grellet en Louis Casters. Passende champagne/ spijs combinatie samen met de sterwaardige gerechten van chefkok Gert Blom. Tijdens de Lunch kon u de champagnes van Vigneron Indépendant ontdekken.
Deze champagne families bezitten zelf hun eigen wijngaarden en maken al generaties lang geweldige champagnes onder hun eigen naam.  
Menu:
Tartaar van zeebaars met carpaccio van langoustine, komkommer en reductie van kreeft
Gebakken coquilles St.Jacques met macadamia ravioli en nage van Wintertruffel
Gepocheerde ossenhaas met ossenstaart bouillon, paddenstoelen, rode biet, crème van ui en postelein