WIE IS DIS DONC


 
 

ENCHANTÉ!
Jaqueline Smit is een levensgenieter, foodie, champagnista met een duidelijke focus op service, product kennis en het delen van plezier.
Geboren in het jaar dat Sony de eerste walkman lanceerde, de YMCA op één stond in de top 10.
Opgegroeid in een oer Nederlandse familie van ondernemers in het midden van het land. Met de basis waarden om met respect voor mens, dier en natuur om te gaan.
Door haar “wilde jaren” heel Nederland gezien en nu met veel plezier gesetteld in het bourgondische Brabant. 

WILDE JAREN
Door het backstage leven van de rock’n’ roll scene en theater kwam zij in contact met champagne en de leisure branche.
Jaqueline heeft meer dan10 jaar ervaring in het focussen op het meest energieke en creatieve deel van theater, festivals en de meest memorabele corporate events.
Door haar talent en netwerk nu in te zetten voor Dis Donc is een creatieve draai in haar werk niet uit te sluiten en is een speciaal verzoek vaak realiseerbaar.
U zou wel eens een bijzonder verhaal tegen kunnen komen op Instagram, Facebook of Twitter.

ONTSTAAN
Tijdens een reis naar Parijs een keer 'verdwaald' geraakt. Door nieuwsgierigheid naar deze mythische bubbel in de Champagne regio terecht gekomen en
uit de auto gestapt.  En ter plaatse kennis gemaakt met de niet commerciële kant van de Champagne regio en de wijn!
Het resultaat van dit kippenvel moment was: direct verliefd op deze meesterlijke mousserende wijn en de prachtige streek.
In de bubbels van de lokale champagne families was naast de uitzonderlijke kwaliteit ook de liefde, doorzettingsvermogen en ambacht te proeven.
Eenmaal terug in Nederland was het toendertijd onmogelijk om deze kwaliteits champagnes voor een betaalbare prijs te verkrijgen.
Ik ben sinds toen op zoek gegaan naar de top kwaliteit en die onafhankelijke kleine champagne families die hun product wilden leveren aan Dis Donc.
Met veel overtuigingskracht ingaande op de vraag ” drinken Nederlanders dan champagne?” is het mij gelukt om een zeer mooie selectie aan benchmark champagnes voor u naar Nederland te halen.

Sinds 2013 is Dis Donc een feit.
Wat begon als een hobby in 2006 is nu uitgegroeid tot een professionele onderneming die in heel Nederland champagne levert aan het hoog segment Horeca, groothandels en wijnspeciaalzaken.
Trots op de samenwerking met onze champagne domaines waar wij de import, de distributie en promotie voor mogen verzorgen!

ONTDEK DE CHAMPAGNEHUIZEN