FLACON QUEST EVENT TIJDENS BAZOUQ IN DE PIUSHAVEN, TILBURG.


 
 

FLACON QUEST EN POP-UP CHAMPAGNEBAR IN DE PIUSHAVEN, TILBURG.

Het gonst al geruime tijd over hoe hip en happening de Pius-haven van Tilburg gaat worden in de toekomst.
Dat er een vernieuwing gaande is, is merkbaar. Veel nieuw talent begint met ondernemen. De gevestigde namen gooien het roer om en gaan samen werken met jonge ondernemers....
Tijdens FalconQuest kon u genieten van verschilende champagne per glas bij onze pop-up champagnebar. In samenwerking met wijnbar Corton heeft Dis donc dit nieuwe concept geprobeert en het is met groot succes ontvangen. 
Begin Februari 2015 opent Guus Meeuwis samen met topchef Dick Middelweerd het pop-up restaurant "Guustaaf" in het Falcongebouw van de Pius-haven Tilburg.
En is de aftrap van wat voor bijzonders er komende jaren georganiseerd gaat worden in het Falcongebouw.
In dit zelfde gebouw zal Dis donc het komende jaar veschillende proeverijen geven en op de laatste vrijdag van de maand de pop-up champagnebar openen.

U kon 11 Mei 2014 in het Falcon gebouw (waar Fiori is gevestigd) genieten van de champagne van Hubert Paulet in combinatie met de chocolade van Huize Geers.
Speciaal voor moederdag had Dis donc deze demi-sec champagne gecombineerd met aardbeien ondergedompeld in pure en witte chocolade.
Huize Geers had deze aardbeien na het onderdompelen gerold in licht gebrande kokossnippers of versgemalen peper.
De combinatie van dit verse fruit met de zacht zoete champagne was een heerlijke ervaring. 
Naast deze combinatie was er ook een doosje pralines te koop speciaal afgestemd op de champagnes van dis donc.

Ben u nieuwsgierig naar Huize geers of  wie er allemaal samenwerken in de Falcon Quest groep. 
En zou u ons kunnen aanvullen met uw bedrijf.
Bekijk de Falcon Quest facebookpagina of www.huizegeers.nl