het Rotterdams champagne diner


 
 

HET ROTTERDAMS CHAMPAGNE DINER

In samenwerking met vinoloog José Smit en meestergastheer Harrie Baas
heeft Dis donc een culinair champagne diner georganiseerd.
Woensdag 13 November 2013 was het te doen op de Rotterdamse Meent bij restaurant Amarone.
De gasten konden ontspannen genieten van een sensationeel 4-gangen menu met een 
uitgebreid champagne arrangement van 5 Champagnes.

Harrie Baas en José Smit gaven een uitgebreide toelichting op de geselecteerde
champagnes van de onafhankelijke wijnbouwers en de combinatie met bij het betreffende gerechten.

De geserveerde champagnes zijn van Vincent Couche en R. Pouillon.
Ontvangst : Champagne R. Pouillon, Cuvée Reserve, brut
Amuse : Champagne Vincent Couche,  Bulles de Miel
Voorgerecht & Tussengerecht : Champagne Vincent Couche, Perle de Nacre
Hoofdgerecht : Champagne R. Pouillon, Nature de Mareuil "les Blanchiens"
Dessert : Champagne Vincent Couche Rosé Millésime 2004

De champagnes van R.Pouilon en Vincent Couche stralen op de nieuwe wijnkaart van restaurant Amarone.

Meer informatie 
Stuur een mail naar: info@disdonc.nl
of bel Dis Donc, +31 (0)624922996
of naar José Smit Winetwistwinetwists@gmail.com +31 (0)624199588

Check Facebook of twitter